Zo maak je het
Meng in een schaaltje de oestersaus, honing en knoflook pasta tot een saus. Marineer vervolgens de kip 30 minuten in de saus en verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de gemarineerde kip in een ovenschaal en gaar dit 30 minuten in de oven. Snijd ondertussen de rode peper en bosui en kook de glasnoedels in een pan. Doe de gember pasta in een andere pan en wok hier de witte kool in. Wok de rode peper en taugé later mee. Wanneer alles gaar is, serveer je de glasnoedels met de groenten en kip er bovenop. Giet de vocht uit de ovenschaal over het gerecht heen. Garneer het gerecht met de bosui en wat gefrituurde uitjes. Eet smakelijk!
Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.
Wat een heerlijk gerecht!
Wat zijn de hoeveelheden van dit recept?
Wat bedoel je met knoflook pasta / gember pasta en waar kan je dit vinden? Ik heb dit nog niet kunnen vinden..
Hi Angela! Dit kan je in een potje kopen in een supermarkt. Kijk eens bij de Go-Tan producten! Als je het intypt op Google zie je hoe zo’n potje eruit ziet. Hopelijk vind je het nu wel!
Lijkt me super lekker! Wat zijn de hoeveelheden van dit recept?
Hi Danielle! Vind ik dus altijd mega lastig omdat ik alles ‘op gevoel’ doe (ja klinkt echt stom haha). Op mijn Instagram kan je wel een video zien, misschien heb je er dan een beter beeld bij? Bij de nieuwe recepten zijn wel hoeveelheden toegevoegd! Liefs