Zo maak je het
Los het bouillonblokje op in een pan met 500 ml heet water. Verhit wat boter in een andere pan en voeg de risottorijst kort toe tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut van de groentebouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Herhaal dit tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Bestrooi de varkenshaas met de knoflookpoeder en bak 2 minuten per kant in een grillpan in een klontje boter. Gaar vervolgens de varkenshaas nog 15 minuten in een ovenschaal in de oven. Snijd ondertussen de broccoli fijn en wok deze in een pan met de pesto (voorkeur voor een verse pesto spread). Roer dit door de risotto heen. Snijd de varkenshaas in plakjes en leg dit bovenop de risotto. Besprenkel het gerecht met citroen en garneer met Parmezaanse kaas.
Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.
Dit recept is waanzinnig!
Vanavond gemaakt en ben helemaal verliefd🤩🫶🏻