Vleesgerecht

Broodje burrata

Dit broodje eet ik het liefst iedere dag! Zó lekker en zo gemaakt. Heerlijk om wat uitgebreider mee te ontbijten of lunchen.

Benodigdheden

Voor twee personen

  • 1 ciabatta afbakbrood
  • 1 grote bol burrata
  • serranoham
  • rucola
  • handje basilicum
  • 1 teen knoflook
  • olijfolie
  • chilivlokken

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd het ciabatta brood doormidden en besprenkel het met olijfolie, peper en zout. Doe het brood in de voorverwarmde oven voor acht minuten. Snijd ondertussen het basilicum fijn en ontvel de knoflook. Schaaf de teen knoflook over de ciabatta wanneer deze klaar is. Beleg de ciabatta vervolgens met de serranoham en smeer de burrata daarover uit. Top het af met de rucola, basilicum en chilivlokken naar smaak.

 

Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.

5 5 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties