Zo maak je het
Verwarm de oven of airfryer voor volgens de aanwijzing op de verpakking van de rosti rondjes. Voor de huid van de zalm verwarm je de oven voor op 220 graden. Maak een saus van de mayonaise en sriracha. Snijd de bosui in ringetjes. Pluk de warm gerookte zalm tot zalmflakes doormiddel van een vork. Bewaar de huid van de zalm en stop deze voor 10 min in de oven op 220 graden en laat de huid crispy worden. Voeg aan de zalmflakes de bosui en sriracha mayonaise toe en meng dit tot een geheel. Bereid de rosti rondjes volgens de bereidingswijze. Prak de avocado tot een puree en breng op smaak met peper en zout. Hak de crispy huid in stukjes. Besmeer vervolgens de rosti rondjes met de avocado puree, voeg een lepel zalm toe en top af met de bosui en crispy huid stukjes.
Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.