Zo maak je het
Kook de pasta in een pan en voeg hier een scheut truffelolie aan toe. Bak de pancetta in een koekenpan in zijn eigen vet. Voeg de truffel tapenade en een scheut kookroom toe aan de pancetta. Roer dit door elkaar zodat er een saus ontstaat. Giet de pasta af wanneer deze gaar is en voeg toe aan de pan met saus. Rasp vervolgens de Parmezaanse kaas boven de pan. Voeg nog wat zout en peper toe en roer er als laatste wat rucola doorheen. Leg de pasta op een bord en garneer met nog wat extra Parmezaanse kaas en rucola.
Bekijk de video waarin ik dit recept stap voor stap maak op mijn Instagram.
Ik wil deze graag maken voor 5 pers. Hoeveel van alles moet er dan in?😅
Hi Iris! Ja, heel stom maar ik kook dus altijd ‘op gevoel’. Misschien kan je in de video op mijn Instagram de verhoudingen wat beter zien? Bij de volgende recepten zal ik de hoeveelheden toevoegen! Liefs, Nina
Kunnen de hoeveelheden worden toegevoegd? Dat kookt wat makkelijker
Hoi Sanne,
Dit gerecht heb ik ‘op gevoel’ gemaakt, dus de hoeveelheden heb ik niet. Op mijn Instagram staat een video waarin ik dit recept kook. Misschien krijg je daar een beter beeld bij? Voor recepten in de toekomst ga ik de hoeveelheden toevoegen! Liefs